2024. 28. Hajnalka

Sport

Három bajai gólt tojt a nyuszi

Antal Tibor | 2017. Április 16. 08:56:39 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Szombaton a megyei I.osztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulójában a Bajai LSE Lajosmizsén vendégszerepelt. A 30. percben Nébl Martin végezhetett el szabadrúgást a 16-os jobb oldali csücskéről, és parádésan tekert a hosszú sarokba. 0 – 1

 Az első félidőben még több ziccer alakítottak ki a vendégek, gól azonban nem született, így szünetre egy gólos bajai vezetéssel vonultak a csapatok.

 

Fotók: www.baon.hu Bujdosó Gréta

 

Az 53. percben Sibinger nagybedobását Nagy Előd készítette le Bajnok Noel elé aki a léc alá vágta a labdát 0 – 2

 A 60. percben Móra Viktor ugrott ki a leshatáron, és értékesítette a  ziccert 1 – 2

 A 71. percben szintén Móra Viktor volt eredményes, ezúttal 11-esből, amit a bajaiak vitattak. 2 – 2

 Az egyenlítés ellenére nem tört meg a Baja lendülete, és a 78. percben egy formás támadás végén Nébl Martin bal oldali beadására pontosan érkezett a 16 éves Bajnok Noel, aki önmaga második, csapata harmadik gólját szerezte meg. 2 – 3

 

 

Értékelések:

 

Evanics Zoltán (BLSE): Ragyogóan játszott a csapat. Példás, ahogy az idősebb játékosok a fiatalokkal együtt csinálnak, hihetetlen plusz energiát tudnak adni egymásnak.

 

Árva Zsolt, a Lajosmizse edzője így értékelt a baon.hu-nak: Fordulatos mérkőzést játszottunk, ez ma ennyire volt elég. Az első félidőben több nagyobb egyéni hibát vétettünk, és nem tudtuk játszani a saját játékunkat, a vendégeknek akkor jóval több helyzete is volt. A második félidőben már ment az, amit elterveztem, helyzeteket is kidolgoztunk, ám csak az egyenlítésig jutottunk, utána pedig megszerezték a győztes gólt a vendégek. Ám ettől a fiatal átlagéletkorú, mégis kiváló játékerőt képvisel Bajától nem szégyen kikapni. Nem történt tragédia, megyünk tovább az utunkon.

 

A forduló többi szombati eredménye:

 

KHTK – Jánoshalmi FC 1 – 0
Lajosmizsei VLC – Bajai LSE 2 – 3
Kiskőrös LC – Faddikorr-KFC 0 – 1
Duna Aszfalt TVSE – Kecel FC 4 – 1

2017.április 16. 16:30

Kalocsai FC – Akasztó FC
Soltvadkerti TE – Bácsalmási PVSE

Harta SE – Kunszállás SE

 

A tabella állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A város másik csapata, a megyei II.osztályban szereplő Bajaszentistván sajnos odahaza szenvedett 4 – 0-ás vereséget a Hajóstól. A gólok közül kettőt az ősszel még a szentistvániaknál szereplő Somogyi Tibor szerzett.

A BLSE legközelebb április 22-én szombaton 17 órától a Kalocsát fogadja a Vasváriban.


hozzászólok