2024. 25. Márk

Sport

Gálos Roland megnyerte válogatott meccsét

Antal Tibor | 2017. November 04. 10:34:05 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Fotók: www.dunaujvaros.com

 

Pénteken rendezték a II. Dunai Ökölvívó Kupát Dunaújvárosban, melynek keretében a Magyarország – Bosznia – Hercegovina csapatmérkőzésre is sor került. A válogatott színeket 60 kg-os súlycsoportban a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE versenyzője, Gálos Roland képviselte, akinek Hasan  Karakodovic volt az ellenfele.

 

 

Mint Gálos Tamás edző – édesapától megtudhattuk, a 3 x 3 percben abszolút Roland akarata érvényesült. Éretten és felszabadultan bokszolt, és mind végrehajtotta az előzőleg megbeszélt taktikai utasításokat. A bosnyák srácra a második és a harmadik menetben is számolni kellett.

 

 

Roland mellett egyébként a válogatott is nyert 10 – 2 (6 pár volt) arányban. A folytatásban december 5 – 8. között a Magyar bajnokság következik, ahol Roland 2014-ben, és 2015-ben nyerni tudott, 2016-ban viszont nem indult Bundesliga elfoglaltsága miatt. Az igazán komoly kesztyűzések így még csak most fognak kezdődni.

 

 

A Magyarország – Bosznia – Hercegovina csapatmérkőzés (köztük Roland meccse is) pedig november 4-én szombaton 12.20-tól látható az M4 Sport műsorán.

 

 

 


hozzászólok