2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Fiúk – lányok fociztak

Gugán Antal | 2017. November 29. 17:00:37 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A Bajai Szentistváni Általános Iskolában 2017. november 20-22. közt került megrendezésre az Agatics József teremlabdarúgó emléktorna. A meghívásos utánpótlás kupán bajai és környékbeli általános iskolák versenyeztek. A négyfős csapatok színvonalas „kiskapus” csoportmeccseket játszottak, majd az egyenes kieséses szakasz után a következő eredmények születtek.

 

 

Az első játéknapon a III. korcsoportos fiúk mezőnyében győzött a Sugovica Sportiskolai Általános Iskola a második helyezett Szent László ÁMK és a harmadik Eötvös József Általános Iskola csapata előtt. Gólkirály: Orbán Kolos, legjobb játékos: Inotai Csanád.

 

Másnap a IV. korcsoportos fiúk következtek, akik közül a bajai Szentistváni Általános Iskola „A” csapata előzte meg a Szent László ÁMK és a Vaskút együtteseit. Gólkirály: Ribár Milán, legjobb játékos: Lóki Tamás.

 

 

A zárónap a leánycsapatok meccseit hozta. Legjobbnak az Eötvös József Általános Iskola kishölgyei bizonyultak a legendás Madarasi Általános Iskola valamint a házigazda szentistváni „A” csapat előtt. Gólkirály: Virsinszki Réka, legjobb játékos: Cvetnics Dorka.

 

 

 

 

 

 


hozzászólok