2024. 28. Hajnalka

Sport

Ezüstérem Nagyszentmiklósról

Bajai Kézisek BK | 2017. Feburár 12. 22:16:02 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

TRIPLEX KUPA 2017  felkészülési kézilabdatorna

 

2017. február 11–én befejeződött a férfi kézilabdások részére szervezett nemzetközi felkészülési tornasorozat, melyen az alábbi csapatok vettek részt: Bajai KSE NB II-, Félegyháza NB II-, Makó KC NB II-, MRK Kikinda NB I B – Unarea Nagyszentmiklós NB II-, és PICK Szeged II. NB II. Az utolsó fordulóra Bartók Béla szülővárosában, a romániai Nagyszentmiklóson került sor. A döntőbe jutásért a bajai csapat a Makóval mérkőzött és szoros küzdelem után döntetlen eredményt értek el. A három forduló összesítése alapján  a mieink 2 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereséggel zártak, így döntő mérkőzést játszhattak Kikinda csapatával. A fináléra azonban 5 órai várakozás után került sor, a késő esti órákban. A hosszú várakozás nem volt jó hatással bajai csapat tagjaira. A kipihenten érkező, frissített kikindai alakulattal szemben, a realítások figyelembe vétele mellett, nem sok esély volt az aranyéremre. Azonban a bajaiak a halvány győzelem reményében készültek a megmérettetésre, és tisztességes helytállással küzdöttek. A győzelem végül nem sikerült, de az ezüstérem is szépen csillog, melyre a Bajai KSE kézisei büszkék lehetnek.

 

 

A felkészülési torna során Gál Géza vezető edzőnek jó lehetősége nyílt a csapat forgatására, a legjobb kezdősor megtalálására, valamint a fiatalok játékának megfigyelésére, akik kellő lehetőséget is kaptak a felnőtt csapatban. Ez a felkészülési kupa jól szolgálta mind a fizikai erőnlét, a technikai felkészülés és a csapatmunka fejlődését is.

 

TRIPLEX KUPA Végeredménye

 

1. MRK Kikinda

2. Bajai KSE

3. Félegyháza

4. Makó KC

5. Unarea Nagyszentmiklós

6. PICK Szeged II.

 

A bajai csapatból ketten is különdíjat vehetrtek át:

 

A torna legjobb kapusa: KUKIC MILÁN – Bajai KSE

A torna gólkirálya: KREC JUGOSZLÁV – 49 gól – Bajai KSE

 

 

Gratulálunk a csapatnak, a megérdemelt ezüstéremhez. NB II-es bajnokság  tavaszi szezonja február 19-én vasárnap kezdődik.  Az első fordulóban a Bajai KSE hazai pályán fogadja Nagykanizsát.

Kezdés időpontja: felnőtt mérkőzés: 14.00 Junior : 16.00

A mérkőzés helyszíne a dr Pósta Sándor Sportcsarnok.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 


hozzászólok