2024. 25. Márk

Sport

Edzői továbbképzés

Gálos Tamás | 2017. December 18. 11:09:14 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Tatán edzői továbbképzésen vehetett részt Gálos Tamás és Gálos Roland is, aki a versenyzés mellet segít édesapjának, az utánpótlás nevelésben. A magyar előadók mellet ukrán szakemberek is tartottak előadást, akik az ukrán kiválasztási útmutatókat, utánpótláskorú ökölvívók versenyeztetését is taglalták.  Pszichológia előadások mellett egészségügyi és több szövetségi beszámoló is elhangzott a három napos képzésen, melyek reggel nyolctól este hét óráig tartottak . Ezt követően sikeres vizsgát tettek, a 2018 évben Baján hivatalosan legálisan, a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE Baja egyesületi edzők tarthatnak ökölvívó edzéseket és versenyeztethetnek.

 

 

Emellett kaptunk egy nagyon komoly gépet mellyel kontrolálni lehet a szív és érrendszeri elváltozásokat, illetve a cardio vasculáris rendszer helyes működését.  Érdekesség hogy világ szabadalommal rendelkező gép 60 mp alatt klinikai pontosságú adatokat ad a sportoló állapotáról.

 

 

Színkódolt iránymutatás,szív billentyű ütő kapacitása, EKG paraméterek, ritmuszavar felismerése, Stroke és hirtelen szívmegállás kockázat becslés véroxigén szintmérése. További előnyei: lépés számláló testtömeg index egészség napló,több felhasználó megosztás. Tehát az év utolsó tatai edzőtovábbképzésen újabb licenc- szel lettünk jogosultak, és egy kiváló gép tulajdonosai mellyel megelőzhetőek a szív és érrendszer kóros elváltozásai, illetve napi információt ad a sportoló egészségi állapotáról,

 

 

 

 

 

 


hozzászólok