2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Búcsúzott a BLSE a Magyar kupából

| 2014. Szeptember 25. 12:14:13 | Utolsó frissítés: 10 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

BLSE – Soroksár SC KFT 1 – 4 ( 1- 2)

Baja, Vasvári Pál utca, 200 néző.

Vezette:Zierkelbach (Kis, Illés)

 

BLSE: Orbán – Turi, István, Illés, Faller (Szabó, 78.), Princz, Tóth, Pump, Sibinger ( Fehérvári, 65.), Orsós, Harnos ( Pintér, 57.)  Edző: Evanics Zoltán

Soroksár SC: Rácz – Simita, Farkas, Gyurácz, Pintér, Szabó (Kincses, 57.), Lannert ( Balaskó, 46.), Erdei, Péter, Nyilas ( Hodgyai, 72.), Kocsis Edző : Varga Attila

Gólszerzők: Harnos (6.) ill. Kocsis 2 (14.,82.), Szabó (27.), Péter (73.)

Sárga lap: Turi, Princz, Tóth, Orsós ill. Simita, Erdei

 

 

Szerdán szerény érdeklődés mellett fogadta a Magyar kupa 2. fordulójában  a BLSE az NB II-es Soroksárt. A fővárosiak tartalékosan érkeztek, és ez kis híján megbosszulta magát. A 6.percben egy középpályás labdaszerzés után Faller indította Harnost, aki a 16-oson belülre lépve egy remek lövéssel megszerezte a vezetést a hazaiaknak. 1- 0!

 

Az eset után nem sokkal Sibinger kettőre növelhette volna a különbséget, de nagy helyzetben hibázott. Ezt követően fordult a kocka, és előbb Kocsis, majd Szabó is bevette Orbán Soma hálóját, így egy kiegyenlített első félidőt követően 2-1-es vendég előnnyel vonultak öltözőbe a csapatok.

 

A második 45 perc első felében még volt esélye az egyenlítésre a bajaiaknak, ám ahogy telt az idő, a  soroksáriak szépen felőrölték a BLSÉ-t, amiben talán közrejátszottak a kényszerű cserék is.

 

A vendég gólok közül kiemelnénk Péter Antal  szöglet utáni fejesét mely 73. perben esett , majd rá 9. percben Kocsis Dávid megszerezte önmaga második, csapata negyedik találatát.

 

A végeredmény tehát: BLSE – Soroksár SC 1 – 4

 

Győzelmük ellenére Varga Attila abszolút nem volt elégedett csapatával, és ennek nyilatkozatában hangot is adott.

A BLSE tehát miután az első fordulóban győzni tudott a Jászfényszaru otthonában, most búcsúzott a  Magyar kupától, de szégyenkezésre semmi ok. A fiatal gárda számára most a fontosabb feladat a hétvégi Orosháza elleni hazai bajnoki, ahol Evanics Zoltán győzelmet vár a fiúktól.

 

A mérkőzést szombaton 16.30-tól játsszák a Vasváriban.

hozzászólok