2024. 28. Hajnalka

Sport

Bajnok a Hercegszántó!

Antal Tibor | 2017. Május 17. 17:38:53 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Bácsbokod – Hercegszántó 0 – 7 Fotó:Bácsbokodi SK facebook oldala

 

Szombaton a megyei III. osztály rangadóján a Kunbaja hazai pályán 2 – 0-ra legyőzte a Szilády FC Kiskunhalast, ami igazából legjobban a nevető harmadik Hercegszántónak kedvezett, mely vasárnap Bácsbokodon könnyedén nyert 7 -0-ra, és ezzel egy fordulóval a vége előtt már bajnoknak tudhatja magát. A Szántó előnye ugyanis 3 pont a Szilády FC ellen, és kettővel több győzelme van, de ha a gólkülönbség számítana abban is jobb Albert Flórián szülőfaluja.

 

A tabella állása a 21. forduló után

 

Forrás: adatbank.mlsz.hu

 

 

A hercegszántói csapat az őszi bajnoki cím megszerzése után remek tavaszt produkált, hiszen 10 mérkőzésből 9-et megnyert, és ráadásul 7 alkalommal a kapusuk is megőrizte a hálójukat kapott gól nélkül. Egyetlen kisiklás a Szilády elleni idegenbeli 0 – 3 volt, de itt a mérkőzés krónikájához két szántói kiállítás is hozzá tartozott  A másik rangadón viszont Kunbaján 3 – 2-re nyerni tudtak a 2 gólt szerző Bischoff Norbert vezérletével, aki összességében már 33 találatnál jár amivel fölényesen vezeti a góllövő listát. A vasárnapi Bokodi diadal után volt egy kis ünneplés, de az igazi fiesztát a most vasárnapi Gara elleni hazai mérkőzés után tervezik.

 

 

 Bácsbokod – Hercegszántó 0 – 7 Fotó:Bácsbokodi SK facebook oldala

 

 

Hogyan tovább?

 

 

A bajnoki cím megszerzése után egyelőre úgy tűnik, hogy a korábbi elképzelések ellenére a Hercegszántó nem fogja vállalni a megyei II. osztályt. Az okok között elsősorban az ifi csapat kiállítása és versenyeztetése szerepel, valamint a felnőtt keretet is erősíteni kellene, hiszen sokakra a mezőgazdasági munkák beindultával nem lehet számítani.

 


hozzászólok