2024. 24. György

Sport

A legjobb csapat lett a bajai

Gálos Tamás | 2017. Október 08. 16:44:39 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Gálos Tamás edző összefoglalója a Női Ökölvívó Magyar Bajnokságról, melyet Bükön rendeztek meg.

 

A gyengébbik nem erős amazonjai húzhattak kesztyűt 2017 október 4 -7. között a Bükön megrendezett  Országos Női Ökölvívó Bajnokságon, amin lelkes csapattal vett részt a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE Baja. Hát fővel vágtak neki az év legrangosabb versenyének.

 

Junior : Komjáti Kata, és Szerletics Dézi

Ifjúsági : Komjáti Mariann, Moldován Annabella, Konyhás Noémi, Fekete Bernadett.

 

Lányaink még kezdőknek mondhatók, hiszen van akik három – hat hónapja űzik a sportágat. Kemény edzés munkán voltak túl, és  ezen felbátorkodva nagy reményekkel indultunk neki az útnak. Nem is maradtak érem nélkül! Junior korcsoportban Szerletics Dézi Magyar Bajnoki címet szerzett. A  döntőben székesfehérvári versenyzőt vert. Míg Komjáti Kata az elődöntőben vereséget szenvedett a későbbi magyar bajnoktól, a kőszegi Ambrus Viktóriától, így bronz éremmel zárta az országos versenyt. Ifjúsági korcsoportban Komjáti Mariann szintén bronz érmet szerzett, az elődöntőben a KSI versenyzőjétől Villás Veronikától szenvedett vereséget.

 

A bajai csapat

 

Moldován Annabella az elődöntőben verte a sárospataki Szakály Noémit, így bejutott a döntőbe, ahol vereséget szenvedett és ezüst éremmel zárt.  A 81 kg döntője házi döntőre sikeredett Konyhás Noémi, és Fekete Bernadett között dőlt el ki lesz a jobb. 3:2 nagyon szoros mérkőzésen végül Konyhás kezét emelték magasba. A Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE Baja végül két magyar bajnoki címmel, két ezüst, és két bronz éremmel zárta a versenyt. Ifjúsági korcsoportban pedig a országos bajnokság legjobb csapata lett!

 

TOVÁBBRA IS VÁRJUK LÁNYOK JELENTKEZESET! LEGYÉL TE IS BAJNOK A BAJNOKOK KÖZÖTT!


hozzászólok