2024. 18. Andrea, Ilma

Sport

A III. Béla nyerte a Fenyőfa kupát

Antal Tibor | 2016. December 14. 12:31:24 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A héten ismét megrendezték a középiskolások Fenyőfa kupa kispályás labdarúgó tornáját az MNÁMK sportcsarnokában. Hétfőn a lányok kezdtek, és végül az 5 csapat közül a Bereczki Máté Szakképzősök bizonyultak a legjobbnak, a III. Bélát, és a bácsalmási Hunyadit megelőzve.

 

 

Kedden már a fiúkon volt a sor. A 7 benevezett középiskolát két csoportba osztották. Újdonság volt, hogy az idén rendezték előszőr a kupát 4+1-es játékoslétszámmal a megszokott 5+1 helyett, és futsal labdával játszottak.  A keddi selejtezők A csoportjából a házigazda MNÁMK, és a Szent László, a B jelűből pedig a III. Béla, és a Bereczki ment tovább.

 

 

Az elődöntőknél 3 – 3-as döntetlent követően hetesekkel a Bereczki ment tovább az egyik ágon a házigazdák ellen, a másik ágon a Béla szoros meccsen legyűrte a Szent Lászlót. A harmadik helyért a Szent László visszavágott az MNÁMK-nak az előző napi 7 – 3-as vereségért, és 3 – 1 győzelmükkel behúzták a bronzmeccset.  A döntőben a Béla már 3 – 0-ra is  vezetett, és végül 4 – 3-ra verte a Bereczkit.

 

 

Végeredmény

 

1. III. Béla Gimnázium

2. Bereczki Máté Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakképző és Sportiskola

3. Szent László ÁMK

4. MNÁMK

 


hozzászólok