2017. november 24. Emma

Magazin

Tihanyban főztek halászlét

Ádám Péter | 2017. november 13. 10:14:20 | Utolsó frissítés: 9 napja

 

November 3-4-5-én rendezték a Tihanyi Garda Fesztivál keretén belül a hagyományos főzőversenyt a Balaton- felvidék egyik legszebb helyszínén. A tihanyi Visszhang-domb immáron 16. alkalommal ad teret e rangos nemzetközi szintű megmérettetésnek. A Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesületét az idén öt tagunk képviselte,Göldner Tibor, Szentiványi Gábor, Horváth Árpád,Horváth Bálint és Varga György.

 

 

Halászlé kategóriában a Göldner-Szentiványi-Varga csapat bronz minősítést míg Horváth Bálint ezüst minősítést kapott. Egyéb halétel kategóriában Horváth Árpád csukapörköltet és Göldner Tibor harcsapaprikást főzött.

 

 

A harcsapaprikásra ezüst minősítést ítélt meg az ismert gasztronómiai szakemberrel Benke Laci bácsival vezetett gasztronómiai zsűri. Gratulálunk az eredményekhez!

 


Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete

 

 

 



Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment